Sezon jesiennych przeziębień się jeszcze nie zaczął, jednak bakalie z miodem o każdej porze roku smakują bezbłędnie. Miks polecany na jesień i zimę, gdy zabraknie świeżych owoców w sklepach, a będziemy starali się ustrzec przed przeziębieniem. :)
3 płaskie łyżki owsianki, zalane wodą mineralną na noc,
mój otrębowy miks (łyżka otrębów owsianych, łyżka otrębów żytnich i łyżka zarodków pszennych),
mój otrębowy miks (łyżka otrębów owsianych, łyżka otrębów żytnich i łyżka zarodków pszennych),
łyżka siemienia lnianego w ziarnach, uprzednio zagotowanego w szklance wody,
łyżka rodzynek, które również zostawiłam na noc by napęczniały,
orzechy: migdały, orzechy laskowe, orzech włoski
i najważniejszy element: łyżeczka miodu lipowego.
łyżka rodzynek, które również zostawiłam na noc by napęczniały,
orzechy: migdały, orzechy laskowe, orzech włoski
i najważniejszy element: łyżeczka miodu lipowego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz